Μερικά πλάσματα αγαπούν τόσο τη ζωή που, ακόμα κι αν τους συμβεί κάτι που κανονικά θα έπρεπε να τα σκοτώσει, αυτά συνεχίζουν να ζουν πέρα από κάθε λογική.

Το ίδιο συνέβη και με ένα κοτόπουλο, το οποίο, αν και αποκεφαλίστηκε, όχι μόνο συνεχίζει να ζει, αλλά βρήκε και μια νέα κατοικία σε ένα μοναστήρι.

Το ακέφαλο κοτόπουλο ήδη έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου, καθώς αποτελεί ένα πραγματικά μοναδικό φαινόμενο, αν και η κατάστασή του έχει εξηγηθεί από κτηνίατρους.

Συγκεκριμένα, η θέση του εγκεφάλου στα κοτόπουλα είναι τέτοια που, ακόμα κι αν κοπεί το κεφάλι τους, μπορεί να τη γλυτώσει και να συνεχίσει να ζει.

Αρχικά, το κοτόπουλο το περιέθαλψε ένας κτηνίατρος, ο οποίος το τάιζε και του έδωσε αντιβιοτικά μέχρις ότου κλείσει η τεράστια πληγή στο κεφάλι του.

Στη συνέχεια, το άτυχο πουλερικό υιοθετήθηκε από μοναχούς στην Ταϊλάνδη, οι οποίοι το ταΐζουν με σύριγγα και το φροντίζουν, καθώς χωρίς κεφάλι δεν βλέπει.
topontiki.gr

The post Το κοτόπουλο που δεν… θέλει να πεθάνει: Αν και ακέφαλο, ζει και υιοθετήθηκε από καλόγερους appeared first on radioaetos.com.

Powered by WPeMatico