Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη μια γυναίκα βοσκός στα Τρίκαλα.

Όπως περιγράφει η ίδια μιλώντας στο trikalavoice.gr, πήρε μεγάλη λαχτάρα όταν εκεί που βοσκούσε τις γίδες της στα ριζά (πρόποδες) του Κόζιακα το μεσημέρι της Τετάρτης, ήρθε αντιμέτωπη με ένα άγριο θηρίο!

Ξαφνικά, τα σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν και τα γίδια να τρέχουν πανικόβλητα! Σπεύδοντας έτσι να δει τι συμβαίνει ήρθε αντίκρισε μπροστά της, σε απόσταση αναπνοής, μια… αρκούδα!

Και μπορεί οι ειδικοί να συμβουλεύουν πως δεν πρέπει να τρέξεις αν βρεθείς σε αυτήν την εξαιρετικά… άβολη θέση, ωστόσο η γυναίκα δεν διατήρησε την ψυχραιμία της και άρχισε να τρέχει.

Ευτυχώς το επιβλητικό θηλαστικό μάλλον δεν είχε όρεξη γι΄ αυτήν και πρόλαβε να κλειστεί στο μαντρί, μέχρι που η αρκούδα έφυγε.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αυτή είναι η πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες που αρκούδα κάνει την εμφάνισή της κοντά σε κατοικημένες περιοχές του Κόζιακα, αλλά και της Καλαμπάκας. Ευτυχώς χωρίς άλλα απρόοπτα…
ΠΗΓΗ

The post ΤΡΙΚΑΛΑ:Γυναίκα έβοσκε τις γίδες και έπαθε ΣΟΚ όταν είδε μπροστά της αυτό το ΘΗΡΙΟ ! appeared first on XIROMERO PRESS- XIROMEROPRESS.GR.

Powered by WPeMatico