Κάλεσμα του Σωματείου Επαγγελματιών Αστρους
Προσκαλούμε όλους τους Επαγγελματίες του Άστρους και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, την Δευτέρα 19-12-11 και ώρα 6.30 μ.μ στο Ίδρυμα Ζαφείρη ,για να παρακολουθήσουν την ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο ,το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο Δήμος ,και το Σωματείο μας, κ.λ που αφορά την ανάπτυξη της περιοχής μας, την νέα επιχειρηματικότητα και την γυναικεία, την επιχειρηματικότητα νέων ,και τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας.

Το Σωματείο μας καλεί όποιο Επαγγελματία η Παραγωγό θέλει, να παρουσιάσει ντόπια παραδοσιακά προϊόντα που παράγει και μεταποιεί ,λάδι, ελιές, τυρί, γιαούρτι, κρασί, μέλι, ψωμί και παξιμάδι, γλυκά, ζυμαρικά, πίτες, κάστανα, καρύδια, να επικοινωνήσουν με τον Γ. Γραμματέα Τζιβελόπουλο Φώτη στο 6977833636 μέχρι το Σάββατο.

Η Προβολή των Παραδοσιακών ντόπιων προϊόντων είναι δωρεάν, και κάθε παραγωγός θα επιμεληθεί να έχει την καρτέλα με το όνομα του, η την ονομασία του προϊόντος, η παρουσίαση θα γίνει στον προθάλαμο του ιδρύματος Ζαφείρη ,που σκοπό έχει να προβληθούν τα προϊόντα μας στους εκλεκτούς ομιλητές της ημερίδας, σε επιχειρηματίες, και εν δυνάμει επενδυτές της περιοχής μας που θα παρευρίσκονται.

Επίσης το Σωματείο μας οργανώνει μπουφέ, για να δοκιμάσουν όλοι τις ντόπιες γεύσεις από τα παραδοσιακά μας προϊόντα που θα προβληθούν, κρασί, κεφαλοτύρι Αγιάννη, ψωμί ζυμωτό, γλυκίσματα, κλπ.

Να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τον Τσιουλόγιαννη Getereng για την προσφορά του στην παρουσίαση του μπουφέ, και όταν θα ολοκληρωθεί η λίστα θα ακουστούν όλα τα ονόματα των Επαγγελματιών με τους συμμετέχοντες στην ημερίδα, και ελπίζουμε να είναι το πρώτο βήμα, για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος
Κόσσυβας Ηλίας

O Γενικός Γραμματέας
Τζιβελόπουλος Φώτης