Άμεση ανάγκη για αίμα, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα,

χθες το μεσημέρι, έχει ο συμπατριώτης μας, λιμενοφύλακας,

Γιώργος Παπούλιας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Συνεχίζεται τελικά και το απόγευμα η αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους, μετά την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, για τις ανάγκες χειρουργείου του φίλου και συμπατριώτη μας Γιώργου Παπούλια.

Η διοίκηση του Κ.Υ. ανακοίνωσε ότι όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα, καλό είναι να επικοινωνεί νωρίτερα με το Κ.Υ.
Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αναφέρουν πως η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

από το astrosnews.gr

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον σε ολόκληρη την Κυνουρία, αλλά και στην Τρίπολη, για την υγεία του Γιώργου Παπούλια. Ο λιμενικός από το Παράλιο Αστρος και ποδοσφαιριστής του Ερμή Μελιγούς μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Καλό θα ήταν να μην αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, αλλά να πούμε μόνο πως σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, οι πρώτες επεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, ο αρχικός και άμεσος κίνδυνος έχει ξεπεραστεί αλλά η κατάσταση παραμένει ακόμα κρίσιμη.  Αξίζει, πάντως να σημειωθεί πως μεγάλη εντύπωση έκανε στους γιατρούς ο δυνατός οργανισμός του Γιώργου, αφού μετά απ’ όλη την ταλαιπωρία της μεταφοράς και την μεγάλη αιμορραγία, αυτός συνέχιζε να παλεύει και να κρατιέται στη ζωή. Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε πριν από λίγο και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του τόσο από τους θεράποντες γιατρούς όσο και από τους οικείους, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης.

Δείτε τις ανακοινώσεις για τον Γιώργο Παπούλια από τον ΑΟ Λεωνιδίου και τον Απόλλωνα Τυρού.

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο οι ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος  του Απόλλων Τυρού μετά την πληροφόρηση για το τροχαίο ατύχημα του ποδοσφαιριστή της ομάδος του Ερμή Μελιγούς Γεωργίου Ε. Παπούλια εύχονται μέσα από την καρδιά τους ταχεία ανάρρωση από την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να βρεθεί γρήγορα στην οικογένεια του και στους αγωνιστικούς χώρους.
  • «Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε από τους διαδικτυακούς τόπους astrosnews και leonidion.gr, το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο λιμενοφύλακας και ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς, Παπούλιας Γεώργιος του Ευαγγέλου.
    Το Δ.Σ. καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, εύχονται από καρδιάς να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να επανέλθει σύντομα στα καθήκοντά του».

 

Leave a reply