Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι βελόνες και καρφίτσες «βγαίνουν» από τα πόδια της και οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς βγήκαν 70 αιχμηρά αντικείμενα μέσα στα άκρα της.

Η Anusuiya Devi, 35 ετών, από ένα μικρό χωριό στην περιοχή Fatehpur του Uttar Pradesh, στη βόρεια Ινδία, δήλωσε ότι εμφανίζονται στα πόδια της από το 2012. Μετά από δυσκολίες στο περπάτημα, και πέντε χρόνια πόνου, τώρα ικετεύει τους ιατρούς να την βοηθήσουν.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η ίδια εισάγει τα αιχμηρά αντικείμενα στον εαυτό της, όμως η χήρα ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έχει αυτοτραυματιστεί.



Η Anusuiya ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει μικρά σπυράκια στα πόδια της τα οποία τελικά μεγαλώνουν και σπρώχνουν έξω μια βελόνα ή ένα καρφί.

Ο αδελφός της Kumar, που έζησε με την αδελφή του τα τελευταία επτά χρόνια από τότε που έχασε το σύζυγό της, δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι η αδελφή του βλάπτει τον εαυτό της ή κάνει τίποτα στα πόδια της.



Είπε: «Έχουν περάσει πέντε χρόνια και κάθε μέρα πονάει τόσο πολύ. Υπάρχουν τρία είδη βελονών που βγαίνουν από το σώμα της. Δεν έχουμε καμία εξήγηση για αυτό. Θέλουμε μόνο κάποιον να μας βοηθήσει.»

Η Anusuiya πήγε σε αρκετούς τοπικούς γιατρούς στην περιοχή της, αλλά κανένας δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Τελικά, έγινε δεκτή σε κυβερνητικό νοσοκομείο της επαρχίας Fatehpur, όπου οι γιατροί έμειναν σοκαρισμένοι από τις εικόνες ακτίνων Χ.

Ο χειρούργος Δρ Naresh Vishal, στο κυβερνητικό νοσοκομείο της περιοχής, δήλωσε:

«Ήρθε σε μας με πολύ πόνο. Κάναμε αρκετές ακτινογραφίες σώματος και βρήκαμε 70 διαφορετικά είδη σιδερένιων βελόνων στα πόδια κάτω από τα γόνατα. Από ιατρικής άποψης, δεν είναι δυνατόν τέτοιες βελόνες να αναπτυχθούν στο ανθρώπινο σώμα.

Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως εισέρχονται οι βελόνες στο σώμα της. αλλά υποψιαζόμαστε ότι η ασθενής έχει αυτοτραυματιστεί. Πρέπει να καθορίσουμε αν η ασθενής έχει οποιοδήποτε είδος ψυχικής ασθένειας και τις εισάγει σθεναρά.

Δεν έχω δει ποτέ μια τέτοια περίπτωση στην ιατρική σταδιοδρομία μου. Βρήκαμε τόσες πολλές βελόνες στα πόδια της, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς αντιμετώπισε τον πόνο για τόσο πολύ καιρό. Θα υποφέρει πολύ. Σίγουρα θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε.»

Powered by WPeMatico

The post Ισχυρίζονταν ότι καθημερινά βγαίνουν καρφίτσες απ ‘τα πόδια της. Όταν οι γιατροί είδαν την ακτινογραφία της, πάγωσαν. appeared first on radioaetos.com.

Powered by WPeMatico