Ένας 72χρονος ελαφοκυνηγός από την Καλιφόρνια αναρρώνει από χθες στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έχοντας περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες παγιδευμένος στα χιόνια, σκεπασμένος με φύλλα δέντρων για να διατηρήσει ζεστό το σώμα του.

Ο Τζιν Πέναφλορ βρέθηκε από κυνηγούς το Σάββατο ύστερα από 19 μέρες στον Εθνικό Δρυμό του Μεντοτσίνο στην βορειοδυτική Καλιφόρνια.

Ο Πέναφλορ κυνηγούσε μαζί με έναν φίλο του, όταν στις 24 Σεπτεμβρίου οι δρόμοι τους χώρισαν.

Μετά τέσσερις ημέρες αναζήτησης από τουλάχιστον 18 υπηρεσίες από πάνω από 12 χώρες, επισήμως οι έρευνες σταμάτησαν καθώς δεν είχαν βρεθεί ίχνη του και μαινόταν καταιγίδα.

Το Σάββατο, 19 μέρες μετά την εξαφάνισή του, η έρευνα άρχισε εκ νέου. Μία ομάδα κυνηγών άκουσε τις φωνές του και τον βρήκε μέσα σε ένα φαράγγι στον Εθνικό Δρυμό.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, απομακρύνθηκε, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και παρέμεινε αναίσθητος. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και βρισκόταν εν μέσω πυκνής ομίχλης μέσα σε ένα δάσος με θερμοκρασία -25 βαθμούς. Εκεί κατόρθωσε να επιβιώσει τρώγοντας σκιουράκια, όπως αποκάλυψε στους διασώστες του.
newsbomb.gr

The post Απίστευτο: Κυνηγός επέζησε τρεις εβδομάδες στα χιόνια τρώγοντας… appeared first on XIROMERO PRESS- XIROMEROPRESS.GR.

Powered by WPeMatico