Με λουλούδια στα χέρια τους έφτασαν οι μικροί μαθητές από τα Δολιανά στην περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στον Περιφερειακό Διευθυντή για την συγχώνευση του σχολείου τους και να διεκδικήσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του ιδρύματος. Ο περιφερειακός διευθυντής δεν ήταν εκεί! Τους μικρούς μαθητές υποδέχτηκε αναπληρωτής του κυρίου Μισθού ο οποίος μετέφερε την αγάπη του περιφερειακού Διευθυντή στα μικρά παιδιά και την διαβεβαίωση πως από τη Διεύθυνση θα γίνει το καλύτερο για τα παιδιά.

Ο κύριος Μισθός εκείνη την ώρα (φωτο) έδινε το παρόν σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, εκδήλωση η οποία φιλοξενείτο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.
Το πνευματικό κέντρο της Τρίπολης απέχει από την περιφερειακή διεύθυνση μόλις 3 λεπτά. Ήταν στη διακριτική ευχέρεια του περιφερειακού Διευθυντή να υποδεχτεί και τους μικρούς μαθητές , παράλληλα όμως να δώσει και το παρόν στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου
Η ομιλία του καθηγητού να σημειωθεί, στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου είχε αντικείμενο τις δημοκρατικές αντιλήψεις στην Επανάσταση… Αυτές τις δημοκρατικές αντιλήψεις τις οποίες μοιάζουν να προσπερνούν οι ηγεσίες της εκπαίδευσης στη χώρα μας , κλείνοντας τα αυτιά στις διαμαρτυρίες, δίνοντας διαβεβαιώσεις πως όλα γίνονται για το καλό των παιδιών ,… απουσιάζοντας και θεωρώντας πως ο αχός σύντομα θα κουρνιάξει και όλοι θ αποδεχτούν τα όσα αποφασίστηκαν!

Χριστίνα Τσιορωτά