Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Riusuke Fukahori ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με την τρισδιάστατη τέχνη, αποτυπώνοντας με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο ζώα, ψάρια και φυτά όπως θα ήταν στον φυσικό τους χώρο.

Bantito.com   Ζωντανεύοντας τα… χρυσόψαρα!goldgish1

Χρησιμοποιώντας ακρυλική ρητίνη και χρώματα, αφού πρώτα σχεδιάζει τις εικόνες, δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα αποδίδοντας με εκπληκτικό τρόπο την πραγματικότητα, τόσο πολύ μάλιστα που ο θεατής νομίζει ότι αυτό που βλέπει είναι ολοζώντανο.

Bantito.com   Ζωντανεύοντας τα… χρυσόψαρα!goldgish6

Η τελευταία του δουλειά φέρει τον τίτλο «Goldfish Salvation» και εκτίθεται στη «ICN Gallery» στο Λονδίνο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές. Στην ουσία πρόκειται για μια συλλογή εικόνων όπου τα χρυσόψαρα… ζωντανεύουν στο φυσικό τους περιβάλλον, πανέτοιμα να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στο νερό!

Bantito.com   Ζωντανεύοντας τα… χρυσόψαρα!goldgish5

Ο  Riusuke Fukahori σχεδιάζει τα χρυσόψαρα στο ξύλο ή στο γυαλί και στη συνέχεια ρίχνει ένα μίγμα ακρυλικής ρητίνης, δημιουργώντας πολλά στρώματα, έτσι ώστε να επιτύχει τη ρεαλιστική απόδοση που επιθυμεί.

Bantito.com   Ζωντανεύοντας τα… χρυσόψαρα!goldgish4

Το αποτέλεσμα είναι τόσο επιτυχημένο που όσοι βλέπουν τη συλλογή του νομίζουν ότι αληθινά χρυσόψαρα κολυμπούν στο νερό και πολλοί από αυτούς περιμένουν… υπομονετικά να δουν την κίνησή τους! Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τον καλλιτέχνη επί το έργον!