Το χιόνι μπορεί να αργεί κάθε χρόνο να κάνει την εμφάνισή του, στενοχωρώντας λίγο τους φαν των χειμερινών σπορ, όμως εν τέλει φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνει κάποιος σκι ή snowboard.

Bantito.com   Κάνοντας σκι πάνω σε… αλάτι!salt2

Στη Γιούτα των ΗΠΑ μια ομάδα νεαρών επιδίδεται σε εντυπωσιακές φιγούρες πάνω σε… αλάτι, το οποίο αντικαθιστά άριστα τις μαλακές χιονισμένες επιφάνειες, υπόσχοντας ατελείωτη… διασκέδαση!

Bantito.com   Κάνοντας σκι πάνω σε… αλάτι!salt4

Στις αλυκές της περιοχής το τοπίο θυμίζει χιονισμένη πλαγιά, γεγονός που παρακίνησε τους τρεις φίλους που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο να φορέσουν σκι και να πάρουν τα snowboards, αρχίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πάνω στο αλάτι, αναπτύσσοντας ταχύτητες μέχρι 50 μίλα/ώρα.

Bantito.com   Κάνοντας σκι πάνω σε… αλάτι!salt3

Ο Devin Graham εξηγεί: «Το αλάτι αποτελεί το ιδανικό υπόστρωμα για εντυπωσιακές φιγούρες με τα σκι ή το snowboard, αντικαθιστώντας με τον καλύτερο τρόπο το χιόνι. Και η περιοχή της Γιούτα είναι το ιδανικό σημείο για να επιδοθεί κάποιος σε σκι στο… αλάτι! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη επιπλέον προσοχή, καθώς γλιστράει… επικίνδυνα!».