Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ένας Ρώσος,μόλις έμαθε σε live μετάδοση στην τηλεόραση πως η γυναίκα του ασκούσε το «αρχαιότερο των επαγγελμάτων»!

Ο λόγος για τον Igor Alexeev, ο οποίος παρακολουθώντας τηλεόραση επέσε πάνω στη live μετάδοση εισβολής αστυνομικών σε οίκο ανοχής, και στη σύλληψη της συζύγου του, η οποία φορούσε μόνο τα προκλητικά της εσώρουχα, περιμένοντας τον επόμενο πελάτη!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την εκδιδόμενη Ρωσίδα, μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, ενώ ο απατημένος σύζυγος, μετά τον δημόσιο εξευτελισμό, πήρε διαζύγιο και την επιμέλεια της κόρης που είχε το ζευγάρι.

Η υπόθεση ωστόσο επιστρέφει στη δημοσιότητα, εφόσον ο Igor Alexeev ζητάει πλέον από τη Δικαιοσύνη να απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του να βλέπει το παιδί τους, υποστηρίζοντας ότι η μικρή δεν μπορεί να μεγαλώσει δακτυλοδεικτούμενη, με την ντροπή και τη «στάμπα» της κόρης μιας ιερόδουλης. Σκοπεύει μάλιστα να παρουσιάσει στο δικαστήριο και τον τιμοκατάλογο της γυναίκας του, Maria, ο οποίος ήταν αναρτημένος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία και τις υπηρεσίες της! Βάσει αυτού η αμοιβή της μπορούσε να φθάσει μέχρι και τα 200 ευρώ για ολόκληρη τη νύχτα!
newsit.com.cy

The post Σύζυγός μαθαίνει οτι η γυναίκα του είναι πόρνη από live «ντου» σε οίκο ανοχής[βιντεο] appeared first on radioaetos.com.

Powered by WPeMatico