Ένας άνδρας εισήλθε εκτάκτως στο χειρουργείο για να αφαιρεθεί από τον πρωκτότου ένα αποσμητικό χώρου της Glade, το οποίο του το έβαλε η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια ερωτικού τους παιχνιδιού αλλά η «διείσδυση» πήγε στραβά, με αποτέλεσμα το αποσμητικό να «κολλήσει» και να μη βγαίνει.

Ο άτυχος 40χρονος «μερακλής» διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Francisco Moscoso Puello Hospital στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, για να του αφαιρέσουν το αποσμητικό οι γιατροί.

Η σύζυγος απολογήθηκε ότι «το έβαλε» βαθιά στον άνδρα της επειδή εκείνος της το ζήτησε την ώρα που «το έκαναν».

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και είχε διάρκεια δύο ωρών. Οι γιατροί δεν παρέλειψαν να φωτογραφίσουν το αποσμητικό, μόλις βγήκε από εκεί που ήταν και να δώσουν τη φωτογραφία στη δημοσιότητα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοια περιστατικά, συνήθως με διάφορα μπουκάλια και δονητές.

Υπάρχουν επίσης πολλές περιπτώσεις που άνθρωποι έφτασαν στο νοσοκομείο με ξύλινα ή πλαστικά αντικείμενα ή λαχανικά όπως μελιτζάνες (εάν νομίζατε ότι τα αγγούρια προτιμώνται, μάλλον κάνατε λάθος).

Οι γιατροί συμβουλεύουν ότι η είσοδος τέτοιων αντικειμένων μέσα μας για ηδονή είναι επικίνδυνη πρακτική και μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία του παθόντος.
ΠΗΓΗ

The post 40χρονος «μερακλής» ζήτησε από τη γυναίκα του να του «χώσει» ένα αποσμητικό και κατέληξε στο χειρουργείο appeared first on XIROMERO PRESS- XIROMEROPRESS.GR.

Powered by WPeMatico