Παντού κυριαρχεί το λευκό και το ασημί, ενώ οι σύριγγες και οι δοκιμαστικοί σωλήνες, οι οροί και τα σακκουλάκια αίματος βρίσκονται στην… πρωτοκαθεδρία! Το The Clinic Restaurant στη Σιγκαπούρη σερβίρει τους φανατικούς θαμώνες του σε μια ατμόσφαιρα βγαλμένη κατ ‘ευθείαν από το… αρρωστημένο όνειρο ενός τρελού επιστήμονα!

Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant1

Το The Clinic Restaurant είναι ένα θεματικό μπαρ-εστιατόριο όπου η προσοχή στην κάθε διακοσμητική λεπτομέρεια είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Και πώς αλλιώς άλλωστε αφού αναπηρικές καρέκλες, χειρουργικά τραπέζια και λάμπες αλλά και η απαραίτητη… λευκή ενδυμασία του προσωπικού συνθέτουν ένα «νοσοκομειακό» αποτέλεσμα.

Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant2

Η φιλοσοφία είναι απλή: Καθίστε αναπαυτικά με μια αναπηρική καρέκλα και παραγγείλτε το ποτό ή το φαγητό σας. Μεταλλικοί δίσκοι, σωλήνες και σύριγγες όλων των ειδών θα φτάσουν στο τραπέζι σας, ενώ ένας ορός που πηγαινοέρχεται στο χώρο «γεμίζει» συνεχώς το ποτήρι σας με το αγαπημένο σας ποτό! Αν ζαλιστείτε λίγο, κανένα πρόβλημα! Η νοσοκόμα είναι δίπλα σας για να σας περιποιηθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant3

Οι κατάλογοι θυμίζουν τα διαγράμματα που υπάρχουν στα κρεβάτια των νοσοκομείων, ενώ οι κρατήσεις γίνονται επάνω σε ένα μεγάλο μεταλλικό χειρουργικό τραπέζι. Επιπλέον, πολλά παραβάν που υπάρχουν στο χώρο προσφέρουν ιδιωτικότητα στους επισκέπτες.

Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant6

Όσο για τη μουσική; Συνδέεται απόλυτα με το περιβάλλον ενός νοσοκομείου, αφού η διακριτική ένταση του ήχου πλημμυρίζει το χώρο. Μόνη εξαίρεση; Τα βράδια η μουσική δυναμώνει και το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό κλαμπ!

Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant7
Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant9
Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant12
Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant10
Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant11
Bantito.com   Εστιατόριο και… κλινική μαζί!clinicrestaurant8

[via]