Πολλοί το έχουν συζητήσει με τους φίλους τους και ακόμα περισσότεροι το έχουν σκεφτεί. «Πως είναι δυνατό αυτή να βγαίνει με αυτόν τον τύπο». Ή πόσες φορές δεν έχουμε δει μία καταπληκτική κοπέλα να βγαίνει με κάποιον που την υποτιμάει. Φυσικά, όλοι κάποια στιγμή δοκίμασαν το ρόλο του κακού παιδιού, αυτού που μπόρεσε να πληγώσει μία καρδιά.

Τι όμως είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες; Είναι δυνατόν να επιλέγουν αυτόν για το χαρακτήρα του οποίου παραπονιούνται περισσότερο; Είναι δυνατόν να θέλουν ρομαντισμό και όταν τους το προσφέρεις απλόχερα να γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη; Υπάρχουν ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για όλα τα καλά παιδιά εκεί έξω. Η μέρα της ανταμοιβής είναι κοντά, απλά μπορεί να μην είναι σήμερα. Όλες οι γυναίκες περνούν μία φάση της ζωής τους που ελκύονται από ένα κακό παιδί. Τον μουράτο τύπο του σχολείου που τις παρατάει όταν βρίσκεται κάτι καλύτερο ή τον τύπο με τη Porche που από τη πρώτη γνωριμία τους λέει «αφού θα γίνει που θα γίνει, γιατί το καθυστερείς;». Γιατί όμως γίνεται αυτό ; Μήπως δεν το συνειδητοποιούν ;

Ο λόγος είναι απλός. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι μπορούν να είναι αυτές που θα μετατρέψουν αυτόν τον άγριο τύπο σε κουταβάκι. Σε άλλες, αρέσει να δοκιμάζουν κάτι αν και ξέρουν ότι τους κάνει κακό (όπως ακριβώς συμβαίνει και με το τσιγάρο), γιατί τις ελκύει το άγνωστο, το επικίνδυνο και το απρόβλεπτο(Είναι ένα καλό παιδί απρόβλεπτο;!). Άλλες, απλά το κάνουν από απελπισία.

Η περίοδος που οι γυναίκες περνούν μία τέτοια φάση, διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Συνιθίζεται στις μικρότερες ηλικίες και λίγο πριν τα 25, όταν πλέον οι φίλες αρχίζουν και δεσμεύονται και αρχίζει η γυναίκα μία μικρή επανάσταση ενόψει και της δικής της δέσμευσης.

Η συμβουλή για τα καλά παιδιά:

Υπομονή! Δεν μπορείς να μεταμορφωθείς σε έναν τύπο, ο οποίος δεν σε εκφράζει. Μείνε ο εαυτός σου και προσπάθησε να βγάλεις ακόμα περισσότερο προς τα έξω ότι καλό έχεις μέσα σου. Αν προσπαθήσεις να κρύψεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, κινδυνεύεις να χάσεις κάθε ενδιαφέρον πάνω σου. Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερο δυναμισμός και σίγουρα δεν θα σου βγει σε κακό. Συμβουλεύσου τις ενότητες του Onlylove γύρω από το φλερτ, τις σχέσεις και τη γλώσσα του σώματος και είναι σίγουρο ότι οι κατακτήσεις σου θα φτάσουν στα ύψη!

Εσύ τι πιστεύεις; Οι γυναίκες προτιμούν τα καλά ή τα κακά παιδιά; Ισχύει τελικά το ρητό ότι «οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε;»