Το 5άστερο ξενοδοχείο «Four Points» στην ανατολική επαρχία Lianyungang της Κίνας έκανε και φέτος το θαύμα του, πραγματοποιώντας την επιθυμία των ενοίκων του για τα φετινά Χριστούγεννα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου κατασκεύασε μια εδώδιμη χριστουγεννιάτικη καλύβα σε πραγματικό μέγεθος εξ ολοκλήρου από λαχταριστό μελόψωμο, η οποία κοσμεί το lobby του ξενοδοχείου και θα παραμείνει εκεί μέχρι να φαγωθεί ολόκληρη!

 

Περισσότεροι από 30 υπάλληλοι εργάστηκαν εντατικά για 20 ολόκληρες μέρες, κόβοντας και τοποθετώντας προσεκτικά τα μελόψωμα εν είδει τοίχων στην καλύβα. Επιπλέον, η εορταστική διακόσμηση συμπληρώθηκε με πολλά γκι, ταράνδους, χριστουγεννιάτικα δεντράκια και Άη Βασίληδες, όλα φτιαγμένα από πολύχρωμα ζαχαρωτά.

 

Το κόστος άγγιξε τα 30.000 γιουάν (£ 3.000), ενώ χρησιμοποιήθηκαν 250 κιλά αλεύρι, 300 κιλά μέλι, 50 κιλά ζάχαρη και μια αρκετά μεγάλη ποσότητα κρέμας και σοκολάτας. Οι επισκέπτες θαύμασαν το αποτέλεσμα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πηγαίνοντας στην αίθουσα του πρωινού έκοβαν και ένα κομμάτι… μελωμένου τοίχου για επιδόρπιο!

[via]