Το scarification είναι ένα «εναλλακτικό» τατουάζ για όσους δεν φοβούνται τον πόνο αλλά ούτε και τα… αίματα! Ξεχάστε τις λεπτές βελόνες και τα χρώματα κάτω από το δέρμα και αφεθείτε για λίγο (τρόπος του λέγειν!) στα χέρια ενός έμπειρου… χειρουργού!

Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification2

Αυτός θα πάρει ένα κοφτερό νυστέρι και διάφορα μικροσκοπικά καλοτροχισμένα μαχαιράκια και θα έρθει… απειλητικά προς το μέρος σας! Θα κόψει το δέρμα σας σε διάφορα σημεία, ανάλογα με το σχέδιο που θέλετε να αποτυπωθεί, και θα σας στείλει στο σπίτι για ανάρρωση! Ο σκοπός είναι να δημιουργηθούν καλοσχηματισμένες ουλές, οι οποίες θα μείνουν εκεί… για πάντα!

Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification1

Το scarification κρατάει από πολύ παλιά, ενώ η καταγωγή του ανάγεται στο σημάδεμα των σκλάβων ως τιμωρία αλλά και στο τελετουργικό της ενηλικίωσης των αγοριών που πραγματοποιείται σε διάφορες αφρικανικές χώρες!

Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification3

Τα σχέδια περιλαμβάνουν πάνω κάτω ό,τι μπορείς να δει κάποιος  και στο συνηθισμένο τατουάζ, με τη διαφορά ότι προτιμούνται μεγάλες εικόνες έτσι ώστε να μην πάει χαμένος τόσος πόνος και αίμα…

Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification4

Αν πονάει τώρα; Καλή ερώτηση! Όσο να πεις… Βέβαια χρησιμοποιείται αναισθητικό, αν και υπάρχουν πολλοί (τρελοί θα έλεγα!) που επιλέγουν να το κάνουν χωρίς τοπική αναισθησία με το (παράλογο) σκεπτικό ότι η εμπειρία δεν είναι πλήρης χωρίς τον πόνο.

Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification5

Για προχωρημένους, ακραίους, τολμηρούς ή προκλητικούς, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό -αν και λίγο τρομακτικό-, αλλά καλού κακού ετοιμάστε το… κιτ των πρώτων βοηθειών!

Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification6
Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification7
Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification8
Bantito.com   Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!scarification9

[via]