Αν σας αρέσει η ιστορία αλλά δεν αγαπάτε το διάβασμα και δεν θέλετε, επίσης, να «χάνεστε» μέσα σε ογκώδη ιστορικά βιβλία ή εγκυκλοπαίδειες, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα «ευφυέστατα» πόστερ που σας παρουσιάζουμε.

Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor2

Μόνο έτσι θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από τη ζωή διάσημων ιστορικών (και όχι μόνο) προσώπων, και μάλιστα με αρκετές δόσεις black χιούμορ!  Το σχεδιαστικό γραφείο H-57 εικονογράφησε σε πόστερ την ιστορική διαδρομή του Χίτλερ, του Ιούλιου Καίσαρα, της Μαρίας Αντουανέτας, του Ιησού, ακόμη του Μπρους Λι, του Μάικλ Τζάκσον και του Darth Vader με επίκεντρο το χιούμορ! 

Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor1

Βήμα βήμα η άνοδος, η εξέλιξη και η πτώση τους, αλλά και όλα τα γεγονότα που «σημάδεψαν» την πορεία τους, γίνονται εικονογραφημένα σκίτσα σε μια αφίσα, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη στην «πολυτάραχη» ζωή του καθενός ξεχωριστά.

Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor3

«Οι σύντομες ιστορίες σημαντικών προσώπων αποτυπώνονται σε μια αφίσα για τον καθένα, με διάθεση αστεϊσμού από την πλευρά μας… Άλλωστε με λίγο γέλιο το μάθημα της ιστορίας γίνεται… ευκολότερο!», επεξηγεί ο υπεύθυνος του γραφείου.

Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor4
Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor5
Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor6
Bantito.com   Η ιστορία διάσημων προσώπων σε πόστερ!humor7

[via]