Μια παλιά εκκλησία στο κέντρο του Νότιγχαμ συγκέντρωνε πλήθος κόσμου στη λειτουργία της Κυριακής, ενώ τώρα οι «πιστοί» συνωστίζονται στην είσοδο του πιο δημοφιλούς κλαμπ της πόλης!

Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub4

Σας μπέρδεψα λιγάκι, ε; Κι, όμως, όλα είναι ξεκάθαρα. Ένας ευφυέστατος επιχειρηματίας αγόρασε τον ιστορικό καθεδρικό ναό που βλέπετε και τον μετέτρεψε σε ένα από τα πιο διάσημα και εντυπωσιακά μπαρ της πόλης.

Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub1

Στο περίφημο «Pitcher and Piano Βar» στο Νότιγχαμ οι «πιστοί» σχηματίζουν ουρές τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να κλείσουν μια θέση για να απολαύσουν το ποτό και το φαγητό τους συνοδεία μουσικής…

Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub2

Το μπαρ τοποθετήθηκε στη θέση του ιερού, ενώ τα πιο σημαντικά στοιχεία του ναού διατηρήθηκαν ακέραια, με τα βιτρό και τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να δεσπόζουν στο χώρο. Επιπλέον, οι ξύλινες επενδύσεις, οι σκαλιστές κολόνες αλλά και οι μοναστηριακές πόρτες της εκκλησίας παρέμειναν να θυμίζουν την προηγούμενη… χρήση του χώρου.

Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub3

Άλλωστε η τελευταία τάση που επικρατεί ανά τον κόσμο να μετατρέπονται ξωκλήσια και ναοί σε εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ «εξιλεώνει» κατά κάποιον τρόπο τον επιχειρηματία, και μάλιστα σε έναν τόπο όπως το Νότιγχαμ όπου όλα επιτρέπονται! Γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως η προσέλευση των «πιστών» πολλαπλασιάστηκε!

Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub6
Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub7
Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub10
Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub12
Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub11
Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub9
Bantito.com  Αγόρασε εκκλησία και την έκανε… μπαρ!churchclub8

photos by flickr.com