Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην τους μας λέει μία νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας.

Ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες. Για τις ανάγκες της μελέτης οι ερευνητές πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, προκειμένου να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι άντρες γενικώς έχουν διπλάσιο αριθμό ερωτικών συντρόφων στη διάρκεια της ζωής τους απ’ ό,τι οι γυναίκες. Οι άντρες που δηλώνουν πως είχαν πάνω από 10 ερωτικές συντρόφους ανέρχονται στο 27% των ερωτηθέντων και είναι διπλάσιοι απ’ ό,τι οι γυναίκες με διψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων (13%).

Αντιθέτως, το 25% των γυναικών έχουν πάει με ένα μόνο άντρα στη ζωή τους, ενώ μονογαμία δηλώνει και το 17% των ανδρών.

Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην είναι και εντελώς σωστά, ειδικότερα για τους άντρες, δεδομένου ότι το 34% παραδέχθηκαν ότι οι απαντήσεις τους είναι στο… περίπου αφού δεν θυμούνται επακριβώς πόσες ερωτικές συντρόφους είχαν. Στις γυναίκες, μόλις το 17% είπαν πως έχουν… χάσει το μέτρημα.

ΠΗΓΗ: ofono.gr

 

Leave a reply