Επιστολή με την ανάρτησή του στο blob των υγειονομικών του νοσοκομείου «Αττικόν» μας έστειλε ο πατέρας του εκλιπόντος ιατρού Ευάγγελου Κατσιμάνη, κ. Κυριάκος Κατσιμάνης, με την οποία πληροφορούμαστε ότι τελικά ο εισαγγελέας άσκησε, για την υπόθεση του θανάτου του υιού του, δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία. Εμείς, σαν astrosnews, να ευχηθούμε στην οικογένεια Κατσιμάνη να καρποφορήσουν οι προσπάθειες που κάνει, εδώ και δύο χρόνια, για την αποκατάσταση του ονόματος του Ευάγγελου και να βγει στο φως η αλήθεια του τι πραγματικά έγινε και πως μια πιθανή δολοφονία παρουσιάστηκε ως αυτοκτονία.
Η επιστολή του κ. Κυριάκου Κατσιμάνη:

Αξιότιμοι Κύριοι,
Πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 20ή Δεκεμβρίου 2010, είχατε καταχωρίσει στην έγκριτη ιστοσελίδα σας την παρακάτω επιστολή μας με τίτλο:   «Ένας χρόνος μετά το θάνατο του Ευάγγελου Κατσιμάνη.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;»

http://navarhida.blogspot.com/search?q=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B7

Η επιστολή εκείνη συνοδευόταν από την ακόλουθη επισήμανσή σας:
«Η ναυαρχίδα σεβόμενη το πόνο της οικογένειας του Ευάγγελου Κατσιμάνη και αφού διασταύρωσε με όλους τους τρόπους την πηγή της επιστολής την δημοσιεύει και αναμένει όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα της δικαστικής έρευνας καθ’ ότι δεν έχει γνώση των πραγματικών περιστατικών που αφορούν το θάνατο του συναδέλφου».
Σήμερα, δύο χρόνια μετά το θάνατο του λατρεμένου μας γιου, σας γνωρίζουμε ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας που διενήργησε την προανάκριση άσκησε δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση θα αποτελέσει το αντικείμενο περαιτέρω δικαστικής έρευνας με τη διαδικασία της τακτικής ανάκρισης, σκοπός της οποίας θα είναι ο εντοπισμός των φυσικών και των ηθικών αυτουργών της ανθρωποκτονίας.
Με εξαιρετική τιμή
Οι γονείς του Ευάγγελου Κατσιμάνη